Transformation day

APM Terminals – Grup Maersk es proposa realitzar una jornada de team building dinàmica i participativa que fomenti la cohesió i el sentiment de pertinença en els seus equips, transmetent la cultura de l’empresa d’una forma amena i innovadora.

En MQL co-creem amb el client, coordinem i facilitem workshops gamificats que fomenten l’experimentació, l’empatia i la construcció d’un relat comú, promovent la reflexió conjunta a través de tècniques i metodologies certificades com a Llec Serious Play.

APM Terminals Barcelona és una de les principals plataformes logístiques del Mar Mediterrani. Situada en el Port de Barcelona, forma part del grup danès AP Moller – Maersk, amb més de 20.000 professionals en més de 70 països. Si vols saber més sobre APM Terminals, vés a www.apmterminals.com

Otros proyectos: