Co-creació d’un workshop gamificat

BIC Mèxic es proposa innovar el seu pla d’acolliment per a generar un major compromís en els nouvinguts i reduir el turnover de la companyia. A través d’un workshop gamificado de co-creació amb responsables i empleats, dissenyem un Onboarding personalitzat que transmet de forma àgil, l’ADN de l’empresa.

Combinem elements on i offline per a crear un “Pack d’acolliment” basat en un passaport que planteja reptes i missions. Amb l’objectiu d’aconseguir tots els “segells” el nouvingut va coneixent als seus principals interlocutors i les funcions que exerceixen, així com les eines i processos que necessitarà en el seu dia a dia.

BIC és una empresa familiar líder mundial en la venda d’articles de papereria, encenedors, rasuradores i productes promocionals. Durant més de 60 anys BIC ha fet honor a la tradició de proporcionar opcions senzilles, enginyoses, de confiança i d’alta qualitat, per a tots, en tot moment i en qualsevol lloc.

Si vols saber més de BIC, vés a mx.bicworld.com

Otros proyectos: