Un acolliment online gamificat

Diavaz es planteja agilitar el seu procés d’acolliment i fer més efectiva la capacitació de nous empleats, al mateix temps que promou la creació de cultura empresarial a tots els nivells.

Amb aquest objectiu, MQL dissenya un Onboarding online gamificado basat en optimitzar el temps que destinen els empleats a l’acompanyament dels nous companys i a homogeneïtzar la informació sobre l’empresa, els seus productes i serveis.

Creem un Game Learning basat en les aventures de tres personatges (dos experts i un nou empleat) que deuen decodificar l’ADN de l’empresa i obtenir la seva informació clau. A través dels capítols, l’usuari s’enfronta a diferents reptes que li permeten avançar fins al seu objectiu final: Ser un expert Diavaz!

Grup Diavaz és una organització mexicana formada per 5.000 persones que proporciona serveis i solucions integrals a la indústria petroliera. Si vols saber més sobre Diavaz, vés a www.diavaz.com

Otros proyectos: