Pintando Historias

Connectant a través de la creativitat i la tecnologia

En MQL co-creem “Pintant Històries” amb l’àrea d’Innovació Social de l’Ajuntament de l’Hospitalet com a moviment d’inclusió social, d’interconnexió generacional i de recuperació de la memòria històrica de la ciutat a través de la creativitat i la tecnologia.

Aquest projecte d’Innovació Social gamificadacentralitza i preserva els records de la gent gran de l’Hospitalet a través de la interpetación dels més petits, utilitzant els canals i formes d’expressió que els són més naturals.

Així, cada història passa per quatre fases: relat (storytelling), interpretació (dibuix, pintar la història), edició i publicació en el blog, en el qual es van emmagatzemant els relats geolocalitzats.

Així, cada història passa per quatre fases: relat (storytelling), interpretació (dibuix, pintar la història), edició i publicació en el blog www.pintandohistorias.org, en el qual es van emmagatzemant els relats geolocalizados.
Avui dia ja s’han publicat més de 30 històries en els barris de Pubilla Casas, Sant Josep o Santa Eulalia… i seguim.

L’Ajuntament de l’Hospitalet s’orienta a satisfer les noves necessitats de la ciutadania fruit de la transformació digital i tecnològica de la ciutat, i a sumar innovació en els seus projectes socials i col·laboratius per a generar més impacte social positiu. Si vols saber més sobre Ajuntament de l’Hospitalet, vés a a www.l-h.cat

Otros proyectos: