El motor de la Innovació Social de l’Hospitalet

La missió de l’equipament municipal Torre Barrina de l’Hospitalet és liderar la innovació i la transformació social de la ciutat, promovent iniciatives que generin un impacte positiu en la ciutadania.

MQL acompanyem en la conceptualització i dotació de contingut de l’espai, dissenyant experiències i esdeveniments gamificats que desperten la capacitat innovadora i creativa de la gent, i que promouen la connexió entre persones, col·lectius i projectes (socials, educatius i tecnològics).

Generem comunitats d’aprenentatge i experimentació que ajuden a prendre consciència dels reptes i oportunitats que suposa la Innovació Social, convertint a aquest equipament municipal en seu i motor de la Innovació Social de la ciutat de l’Hospitalet.

Torre Barrina, experiències d’Innovació Social, és un servei públic de l’Ajuntament de L’Hospitalet a l’abast de la ciutadania, del teixit associatiu i empresarial i dels agents públics. Un projecte d’Innovació Social Gamificada, nominat al costat d’altres projectes d’abast internacional, en els Smart City Expo Awards 2018 “Cities to live in”(Inclusivament and Sharing Cities). Si vols saber més sobre Torre Barrina, vés a www.torrebarrina.l-h.cat

Otros proyectos: