Sleep sheep!

Ysana ens contacta amb la finalitat de donar suport a la promoció de Ysana Eficaps Somni mitjançant un joc que desperti curiositat i dinamitzi les visites al seu estand durant una fira del sector.

MQL proposa un Mini Game interactiu tipus “tap”(prémer elements) en el qual l’usuari ha de dormir el màxim nombre d’ovelles triant imatges de bons hàbits en un temps limitat. Una forma divertida d’interioritzar les claus d’un somni reparador.

Al final de la partida, el jugador visualitza la seva puntuació i el rànquing dels quatre millors jugadors. El total de punts aconseguit es converteix en un repte social, el “Sueñómetro”: Una donació a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la recerca de la leucèmia infantil.

Ysana® és una marca del laboratori Pharmalinkdedicada a la innovació per a incorporar extractes naturals a complements alimentosos i productes sanitaris que ajudin les persones a mantenir un estil de vida saludable. Si vols saber més sobre Ysana, vés a ysana.es

Otros proyectos: